Fudbal

Direktno.rs

31. 03. 2023. 18:20 15

AGONIJA Vučelić tražio da ga SMENE, Skupština odbila!

Cirkusu i agoniji u Partizanu nema kraja! Na sednici Skupštine crno-belih aktuelni predsednik Milorad Vučelić je tražio od članova da ga smene, međutim članovi Skupštine su to odbili, pa u vrhu uprave, kako sada stvari stoje, neće biti nikakvih promena.

Vučelić je ovog petka izneo ekspoze o periodu tokom kog je bio na čelnoj funkciji u Partizanu, da bi na kraju od članova Skupštine tražio da ga razreše dužnosti predsednika.

- Hoću da vas obradujem da su danas uslovi za licencu igranja Partizana u Evropi ispunjeni. Ja hoću ponovo da od sveg srca, iskreno, zahvalim Aleksandru Vučiću i državi Srbiji koja je to svesrdno pomogla. Znam da će i pored toga biti "Uprava, napolje'. Ne osećam se krivim - rekao je Vučelić, a onda naglasio:

- Učinio sam sve po meri maksimalnih mogućnosti. Osećam veliku odgovornost za ambijent u kom se našao Partizan. Bila mi je velika čast što sam na čelu FK Partizan i to mi je veliko priznanje, bez obzira šta sam činio na drugim poljima. Krivice nemam, ali zbog ukupne situacije, ja vas molim da prvo usvojite moj izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan. Legalno biran, legalno razrešen, nisam davao ostavke, po pravilu. Ne pozivajući se ni na zdravlje, ni bilo šta drugo, molim vas da me razrešite predsednika FK Partizan - zaključio je Vučelić svoj ekspoze.

Međutim, članovi Skupštine su odbili predlog Milorada Vučelića za razrešenje, pa je aktuelni predsednik dobio njihovo poverenje da nastavi da vodi klub.

Vučelić je u Humskoj od 2014. godine, dakle punih devet godina, a po svemu sudeći nastaviće da obavlja ovaj posao!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati