Fudbal

Direktno.rs

31. 03. 2023. 15:49 0

Radnički drugačiji od drugih - dele majice, kačkete, lopte...

Posle dobrih rezultata u tekućoj sezoni, kragujevački Radnički je počeo i da proslavlja 100 godina od osnivanja kluba. U Šumaricama vredno rade kako bi ekipa nastavila Superligu u plej-ofu, ali i na dostojan način obeležio vek postojanja.

Uoči subotnje utakmice sa Spartakom (14.00 u Šumaricama) uprava kluba se potrudila da na inicijativu direktora Igora Konatara, koju su podržali privrednici i prijatelji kluba, napravi pravi fudbalski spektakl u Kragujevcu.

- Ovo je samo jedna akcija u nizu, da pokažemo da smo drugačiji, da radimo na društvenoj aktivnosti. Uključujemo decu iz opštine Kragujevac, a ne zaboravljamo naše navijače i starije sugrađane. Pred nama je zajednička bitka za plej-of - izjavio je Konatar.

Radnički će povodom 100 godina kluba protiv Subotičana igrati u retro dresovima sa prvim grbom kluba, gosti na tribinama će biti hiljade dece i penzionera, biće podeljeno 100 lopti, 2.000 majica i 5.000 kačketa.

Deca iz osnovnih škola širom kragujevačke opštine, pogotovo oni iz okolnih sela, na utakmicu će moći da dođu brendiranim autobusom Radničkog. Na stadion su svi dobrodošli, a ko kupi kartu od 300 dinara moći će da gleda dve utakmice - ne samo duel sa Spartakom, već i meč sa imenjakom iz Niša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati