Fudbal

Direktno.rs

29. 03. 2023. 06:49 1

Transfer bum: Mesi bi da pregovara sa Barsom?!

Katalonski radio doneo je istinsku transfer bombu, budući da je plasirao informaciju da je Lionel Mesi zatražio pregovore o povratku u Barselonu nakon dve godine provedene u Pari Sen Žermenu.

Lionel Mesi konstantno se povezuje s povratkom u Barselonu. Nakon dve godine Argentinac je spreman da ode iz PSŽ-a, u kom nije nimalo zadovoljan.

Želja argentinskog čarobnjaka je povratak u Barselonu. Katalonski radio tvrdi da je priču o povratku na "Nou Kamp" pokrenuo upravo Leo.

- Potvrđeno. Povratak Lionela Mesija u Barselonu je opet aktivna priča. Zatražio je od oca Horhea da organizuje sastanak sa Đoanom Laportom i sve je već zakazano. Na sastanku će biti dogovoreni detalji potpisa ugovora - saopštio je katalonski radio.

Podsetimo, Mesi je većinu karijere proveo u Barseloni. Došao je kao dečak, a za prvi tim je igrao od 2004. do 2021. godine, kada je otišao u PSŽ nakon što nije mogao da se dogovori oko novog ugovora sa katalonskim klubom.

Ipak, neuspeh sa PSŽ-om doneo mu je neviđene kritike navijača. Čak je izviždan na nekim utakmicama, i to je bila kap koja je prelila čašu u ovoj situaciji.

Mesi se, pored Barselone, povezuje i sa odlaskom u američki MLS i u Saudijsku Arabiju, ali nakon svega čini se da bi Leo ipak bio najsrećniji ako bi se vratio kući.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati