Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 03. 2023. 12:19 0

Rade o Mađarima: Da mi rešimo pre nego što njima odemo

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović prokomentarisao je prošle večeri na Radio-televiziji Srbije meč između našeg nacionalnog tima i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Srbija se sa 0:2 slavila u Podgorici golovima Dušana Vlahovića, ali iako rezultat kazuje sigurnu pobedu, bilo je sve samo ne lako. Crnogorci su imali bolje periode igre, pretili i Bogdanović je tako nešto uvideo.

- Drugo poluvreme je bilo malo bolje, življe, dinamičnije. Srbija je krenula ofanzivnije uvođenjem Vlahovića u igru. Mislim da smo u prvih osam minuta imali više šuteva nego za čitavih 45 minuta. Imali smo dve jake kontre koje nisu iskorišćene od strane Crne Gore kada Jovetić nije dao onako jednostavna pas na našu sreću. Nekako je tim Crne Gore malo izduvao oko 60-70 minuta, ponestalo je snage, ušli su neki novi igrači sa klupe koji nisu ništa novo doneli... - rekao je Bogdanović.

Srbija u dva meča nije primila nijedan gol. Odbrana je često kritikovana, propusta je bilo i u tim susretima, ali mreža Vanje Milinković-Savića se nije tresla.

- Voleo bih da primimo po jedan i dobijemo, a da nas ne otvore negde na nekom takmičenju. Generalno, zbog mira u kući, cele atmosfere, jako dobro. Ipak, moramo da kažemo da je ovo malo lošiji nivo nego što će biti u narednim utakmicama. Mađarska... Akobogda Evropsko prvenstvo. Mislim da tu treba dosta raditi na samoj igri, ima dosta elemenata gde kod ozbiljnijih protivnika neće tu ići tako lako.

Utom, prikazani su detalji meča između Mađarske i Bugarske (3:0) i nema sumnje da će nam naše severne komšije biti glavni rivali za prvo mesto u grupi.

- Mađarska je postala ozbiljna fudbalska nacija. Gledam ovaj stadion, ovu atmosferu... - konstatovao je Miroslav Vjetrović, na šta se nadovezao i Bogdanović:

- Da mi rešimo pre nego što njima odemo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati