Fudbal

Direktno.rs

24. 03. 2023. 18:18 0

Modrić: Kao da želite da što pre odem...

Fudbaleri Hrvatske u subotu od 20.45 sati na "Poljudu" igraju protiv Velsa u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Uoči utakmice se obratio kapiten Luka Modrić, koji će tako u subotu postati najstariji hrvatski igrač u kvalifikacijama za prvenstva Evrope, odnosno sveta. Vezista "modrih" se dotakao i teme povlačenja iz nacionalnog tima.

- Sto odsto smo fokusirani. Važno je otvoriti kvalifikacije na pravi način. Očekujemo pobedu pred domaćim navijačima, nadamo se da ćemo pred njima pokazati pravu igru. Velsu je hendikep što je ostao bez Bejla i još nekih igrača. Moraće da budu kompaktniji i više da rade kao ekipa.

- Možda je to i pozitivna stvar za njih. Mi uvek želimo da rešimo kvalifikacije pre poslednjeg kola, ali nekako se uvek dogodi pad. Bićemo maksimalno fokusirani od sutra. Vels i Turska su nam najveći konkurenti za plasman na Euro. Prvo moramo da se fokusiramo na Vels, koji želimo da pobedimo - rekao je Modrić, pa nastavio:

- Onda možemo puni samopouzdanja i vere ići na Tursku. Ne želim da ulazim u to s koliko bismo bodova bili zadovoljni. Želimo da imamo šest bodova, to se od nas očekuje. Fudbal je često nepredvidiv. Nadam se da ćemo biti pravi i ostvariti maksimum.

Modrića su na konferenciji za medije pitali o glasinama da će napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u Al Nasru, za koji igra Kristijano Ronaldo.

- Sa Ronaldom se nisam čuo. Šta da vam kažem? U Realu sebi postajem dosadan. Želja mi je da ostanem u Madridu. A ovo drugo su nagađanja i pisanja. Znam da vi nešto morate da pišete i ja ne mogu na to da utičem. Mogu samo da kažem da mi je želja ostati u Realu.

Modrić je odgovorio na pitanje može li utakmica sa Velsom da mu bude poslednja koju će odigrati za Hrvatsku na "Poljudu".

- Imam osećaj kao da želite da što pre odem, toliko mi postavljate ta pitanja. Tu sam do Lige nacija i onda ću odlučiti - rekao je Modrić kroz smeh.

Kada je reč o navodnom uslovljavanju od strane Reala, a koje se tiče igranja za nacionalni tim, iskusni vezista je jasan.

- Real ne uslovljava moje igranje u reprezentaciji. Kratko i jasno - ne! - zaključio je najbolji svetski fudbaler iz 2018. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati