Fudbal

Direktno.rs

22. 03. 2023. 07:46 0

Golman "otkrio" novog selektora Brazila?!

Golman reprezentacije Brazila i Mančester sitija Ederson stigao je na okupljanje reprezentacije, a u izjavi za UOL Noticias namerno ili slučajno govorio je o promeni na klupi Brazila.

- Razgovarao sam sa Kazemirom, Vinisijusom i Militaom i po onome što sam saznao, postoji ogromna šansa da Karlo Anćeloti postane selektor Brazila - rekao je Ederson i nastavio:

- Rekli su mi da je on poseban trener, da ga svi obožavaju i da je veoma uspešan. Videćemo u bliskoj budućnosti šta će se dogoditi.

On je uz to i potvrdio da ne postoji ni najmanja šansa da to bude Pep Gvardiola.

- Čak sam to komentarisao i našalio se, ali rekao mi je da ne postoji šansa. On je nedavno potpisao novi ugovor na još dve sezone i ta opcija nije moguća. Optimisti smo po pitanju novog selektora, uprkos brojnim spekulacijama. Nadam se da će uskoro biti poznato sve - zaključio je Ederson.

Brazil je bez selektora od kada je posle Mundijala u Kataru i poraza od Hrvatske Tite dobio otkaz. Spekulacije o tome ko će ga naslediti su brojne, a među onima koji su pominjani bio je i Karlo Anćeloti, koga Edesron očigledno priželjkuje za novog selektora.

Za sada, u ulozi privremenog selektora, Ramon Menezes vodi seniorski tim Brazila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati