Fudbal

Direktno.rs

19. 03. 2023. 19:26 1

Mitrović gurnuo sudiju i dobio crveni karton! (VIDEO)

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović prekinuo je golgeterski post i postigao je gol u četvrtfinalu FA Kupa protiv Mančester junajteda za prednost od 1:0. Međutim, sve je to prosuo nešto kasnije, budući da je gurnuo sudiju i dobio crveni karton u 73. minutu, što je Junajted iskoristio da do kraja preokrene na 3:1 i izbori plasman u polufinale FA kupa!

Mitrović je sjajno reagovao nakon kornera u 50. minutu, te je zatresao mrežu "crvenih đavola" i ovo mu je prvi gol posle devet mečeva, pošto je poslednji postigao 3. januara u Premijer ligi portiv Lestera.

Fulam je od starta drugog poluvremena bio bolji rival i to je krunisao golom srpskog reprezentativca.

Međutim, sve je to Mitrović pokvario u drugom poluvremenu, kada je dobio direktan crveni karton, te je ostavio saigrače na cedilu. Gurnuo je glavnog sudiju, pa jednostavno druga odluka nije ni mogla da bude doneta. A pored njega, isključeni su trener Marko Silva, ali i iskusni brazilski vezista Vilijan, koji je igrao rukom na gol-liniji, čime je sprečio gol domaćina.

Sudija je, naravno, dosudio penal, koji je realizovao Bruno Fernandeš u 75. minutu, te je izjednačio na 1:1, a samo dva minuta kasnije došlo je do potpunog preokreta, pa je Marsel Zabicer posle dodavanja Luka Šoa iz neposredne blizine pogodio za 2:1.

Brojčanu prednost Junajted je nastavio da koristi i nakon ta dva gola, pa je treći put zatresao mrežu Fulama u sudijskoj nadoknadi, kada je Fred našao Bruna Fernandeša, a ovaj rutinski pogodio za 3:1, čime je trasirao put Mančester junajtedu u polufinale FA kupa, gde će mu rival biti Brajton.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati