Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

19. 03. 2023. 08:58 0

Feđa Dudić na klupi Novog Pazara?!

Novi Pazar je na putu da ekspresno reši pitanje šefa struke, koje je postalo aktuelno nakon ostavke Aleksandra Stankovića, a kojoj je prethodio poraz od Kolubare (0:1) na Džaizkoin areni. Kako trenutno stoje stvari, Feđa Dudić vratiće se u Novi Pazar, ali ovog puta kao trener. Nekadašnji strateg Sarajeva i Veleža nosio je plavi dres pre više od deceniju u elitnoj divizije Srbije.

- U završnim smo pregovorima sa Feđom Dudićem, koji bi trebalo da preuzme ekipu nakon odlaska Stankovića. Poslali smo mu konačnu ponudu i očekujemo odgovor do nedelje u podne, kada će zasedati klupsko rukovodstvo - kažu u pazarskom superligašu.

Dudić se pominjao kao najozbiljniji kandidat za klupu najprijatnijeg iznenađenja Superlige i po odlasku Vladimira Gaćinovića, a pre dolaska Damira Čakara.

- Tada nismo realizovali ideju. Dudić je zahtevao ugovor na duži vremenski period, a naš klub u tom momentu nije bio spreman da mu ispuni zahtev. Sada smo izašli sa predlogom o saradnji do jula 2024 - navode čelnici Pazara.

A ako Dudić ponovo kaže - ne?

- U opticaju je još nekoliko domaćih trenera sa kojima je bilo kontakta. Uglavnom, naš Upravni odbor sutra će doneti konačnu odluku - najavili su u Novom Pazaru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati