Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

11. 03. 2023. 11:28 45

Džajić: Ko će na mene da vrši pritisak?

Političke teme su ono što je neminovno. Svi ti koji tako razmišljaju, moraju da znaju da ja nisam od juče u fudbalu, znam na šta se misli, ali ko će na mene da vrši pritisak? Imam prava da nekog volim ili ne volim, ali ćemo raditi onako kako ja smatram da treba - kaže Dragan Džajić, kandidat za predsednika FSS.

Legenda srpskog fudbala u intervjuu za Mozzartsport ovako priča o svojoj kandidaturi.

- Već sam rekao da su moji proriteti, bolji fudbalski tereni. Srpski fudbal ne potcenjujem, mislim da vredi i to mnogo više nego što je predstavljeno u javnosti. Svestan sam da sa ulaganjima može da se igra na pravim terenima, a da se ne dešava da odemo u decembru i januaru na pripreme. Ove godine smo imali sreće sa vremenom u februaru, nije bilo mnogo problema, ali to ne znači da će naredne godine biti takve. Ako padne sneg u februaru, izvesno je da će se utakmice odlagati, neophodno bi bilo čišćenje terena i to nije ono što želimo.

- Ako odem u FSS tražiću način kako i na koji način može da se pomogne nekim klubovima, da naprave dobre terene, gde je igrač radostan kada nastupa, a ne da se vode idejom ako nam bude loš teren igraćemo bolje protiv nekog. Mislim da to treba izbrisati iz glave i pomoći koliko je u mogućnosti Saveza, naravno i lokalne samouprave, pa ako treba i države, da to bude na nivou koji dolikuje Srbiji. Ne smemo dozvoliti da neke zemlje u regionu imaju kvalitetnije terene, a od većine njih smo bolji.

Deluje da je „starija garda“ za Vas, ali ima i mišljenja da ste prešli funkcionerski zenit, ili da budemo transparentni sumnjaju u Vas zbog godina?

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, čak i da ne postoji razlika u godinama, bilo bi prigovora, da li se radi o meni ili mom protivkandidatu. Ne pridajem veliki značaj tome, nemam ništa protiv onih koji tako razmišljaju i koji će sutra dati glas Nemanji. Imaju na to pravo. Lično se osećam odlično i sa te strane neću imati problem.

Koliko Vam znači da ste odmah, po objavi da ćete ući u trku, dobili veliku podršku regiona i Skupštinskih delegata?

- Mnogo mi znači podrška i želim i na ovaj način da se zahvalim svima koji su mi je pružili.

Ima li ste odnos pun uspona i padova sa sadašnjim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem

- Dragan Stojković je selektor i veliko ime srpskog fudbala. Ima ugovor sa FSS i što se mene tiče ako budem predsednik, on će ostati - rekao je između ostalog Džajić za Mozzartsport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 45

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati