Fudbal

Direktno.rs

09. 03. 2023. 21:55 1

Ultra bogati fudbaler ima sve, ali opet nije srećan

U karijeri je Kevin Prins Boateng promenio 11 klubova. Skromna je to brojka za sve žene koje je imao pored sebe ili automobile koje je vozio. Ali, da li je je bio srećan i ispunjen? Sudeći po izjavama - definitivno nije.

Igrači koji često menjaju klubove obično nose etiketu nestašnih, pošto se na jednom mestu ne mogu skrasiti duži period. To je bio slučaj i sa Kevinom Prinsom Boatenog, koji je tražio sreću u raznim sredinama.

Sve je počelo u Herti 2004. godine, a tu će se i završiti. U međuvremenu igrao je za Borusiju Dortmund, Totenhem, Milan, Đenovu, Las Palmas, Fjorentinu, Ajntraht, Sasuolo, Bešiktaš i Moncu.

- Vratiću se i reći: nisam fudbal tretirao kao posao - ispričao je Boateng svojevremeno za italijanski list "La Republika".

- Bio sam idiot. Imao sam talenta, ali sam minimalno trenirao, sat vremena dnevno sam provodio na terenu. Poslednjih bih stizao, a prvi odlazio. Bio bih napolju sa prijateljima.

- Imao sam novca, živeo sam kao kralj. Nikad nisam bio u teretani. To kasnije promeni vašu karijeru. Kupio sam tri automobila u jednom danu dok sam bio u Totenhemu - "labmbogini", "hamer" i "kadilak" - govorio je Boateng.

Iz svega je naučio važnu životnu lekciju. To je i poručio mladim igračima koji ubrzo zarade ogroman novac i menja im se život.

- Mladima kažem: "Ne možete da kupite sreću". Nisam igrao, imao sam porodičnih problema, ispadao bih iz ekipe. Tražio sam sreću u materijalnim stvarima: auto te čini srećnim jednu nedelju. Kupio sam tri da budem srećan tri nedelje.

Boateng je ove sezone upisao deset nastupa za Hertu, još ranije je najavio da će se oprostiti od fudbala po isteku ugovora u julu, te da će se okrenuti porodičnom životu. Čini se da je da 36 godina konačno sazreo.

Do sada se ženio tri puta, poslednji put je to uradio letos kada je za životnu saputnicu izabrao prelepu Valentinu Fradegradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati