Fudbal

Direktno.rs

08. 03. 2023. 06:55 0

Krkić okrenuo novi list: Pokrenuo privatni biznis

Kada je 2007. godine zaigrao za prvi tim Barselone, Bojan Krkić je sa tek navršenih 17 godina srušio rekord koji je držao Lionel Mesi i postao je najmlađi igrač Blaugrane svih vremena. Od Krkića se očekivalo puno i mnogi su mu predviđali briljantnu karijeru, ali ovaj 32-godišnjak nikad nije do kraja ostvario puni potencijal.

Krkić je sa Barselonom osvojio sve što se moglo osvojiti, a posle odlaska sa "Nou Kampa" igrao je za Romu, Milan, Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves, Montreal i Kobe, čiji je dres nosio sve do početka prošlog meseca, kad je japanski klub raskinuo ugovor sa njim.

Krkić je pre nekoliko godina priznao da se teško nosio sa pritiskom, što ga je kočilo u karijeri. Prošle godine doživeo je tešku povredu od koje se nije do kraja oporavio i Japanci su mu se zahvalili.

Prema pisanju španskih medija, Krkiću to nije teško palo jer je odmah okrenuo novu stranicu u životu i posvetio se privatnom biznisu. Krkić je i tokom igračke karijere obožavao biciklizam, a sada je odlučio da spoji dobro i korisno i u partnerstvu sa bivšim saigračem Andresom Inijestom otvorio je firmu "Guava Sport", koja proizvodi luksuzne i skupocene bicikle za brdske staze. Kako su tek počeli da se bave ovim poslom, trenutno imaju samo jedan model, a on košta čak sedam hiljada evra.

- Kada sam ušao u ovaj projekat, znao sam da ću nastaviti da se bavim biciklizmom. To je dobar način kombinovanja sporta i druženja. Uskoro bih i ja mogao da učestvujem u trkama i mislim da sam spreman. Uvek sam voleo taj sport, a prethodnih pet godina se ozbiljnije bavim time - kaže Krkić, čija se firma nalazi u Barseloni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati