Fudbal

Direktno.rs

07. 03. 2023. 15:21 0

Ten Hag posle debakla ponizio igrače Junajteda

Fudbaleri Liveprula naneli su najteži poraz Mančester junajtedu u istoriji najvećeg derbija engleskog fudbala rezultatom 7:0, a ujedno izjednačili njihov najveći poraz u istoriji koji su poslednji ut doživeli pre skoro 100 godina.

Ovaj žestok šamar Junajtedu je došao u trenutku kada se verovalo da se ekipa vratila u sam vrh engleskog fudbala posle godina tavorenja.

Prekinut je višegodišnji niz bez trofeja i osvojen FA kup, a takođe je u Ligi Evrope u dvomeču izbačena velika Barselona.

Junajted se u jednom trenutku približio i vodećem dvojcu Arsenalu i Mančester sitiju u borbi za titulu i sve je delovalo kao da je Erik Ten Hag konačno uspeo da pokrene skupu mašineriju Junajteda.

Onda je usledilo najbolnije moguće prizemljenje, i to od omraženog rivala Liverpula kome ove godine ne cvetaju ruže, što je upalilo sve alarme u klubu.

Poraz je posebno pao treneru Ten Hagu koji je posle meča priredio svojim igračima još jedno poniženje.

Naime, Ten Hag je okupio svoje igrače i odlučio da ih kazni tako što im je naredio da sede u tišini, iznova gledaju golove i slušaju kako igrači Liverpula slave. Za tu potrebu je instalirao i velike zvučnike, kako bi svi dobro čuli.

Posle tog poniženja, Holanđanin je iskoristio trenutak da slavlje i radost igrača i navijača Liverpula pretvori u motivaciju za sopstvene igrače, i time im pošalje poruku da više nikada ne igraju sramno kao na "Enfildu".

Ten Hag je poručio igračima da budu srećni što su se u Mančester uopšte vratili timskim autobusom, umesto sa ljutitim navijačima. Nekim igračima je jasno rečeno da će, ako budu nedisciplinovani i pokažu nedostatak napora kao protiv Liverpula, biti prebačeni u rezervni tim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati