Fudbal

[ Izvor: Marca ]

25. 02. 2023. 09:33 3

Srbija napala Bajčetića, Španija ga ne da

Španska Marka piše da je Fudbalski Savez ove zemlje pokrenuo akciju da "potpiše" dvojicu odličnih fudbalera sa dvojnim državljanstvom.

Prvi je Francuz Robin Le Normand iz Real Sosijedada, drugi je Srbin Stefan Bajčetić iz Liverpula.

Kako prenosi madridska Marka „čelnici Saveza i selektori preduzimaju sve neophodne korake kako bi se talentovani vezni fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić (19) definitivno opredelio da igra za reprezentaciju Španije.“

Podsećaju da je Bajčetić eksplodirao ove sezone u dresu engleskog tima i da je igrao nedavno protiv Real Madrida u Ligi šampiona. Takođe, pozivaju na oprez jer i Srbija želi isto:

- Fudbalski Savez Srbije vrši maksimalan pritisak i na oca, bivšeg fudbalera Selte, Srđana Bajčetića, kao i na samog fudbalera da se već u martu priključi seniorskoj reprezentaciji Srbije - piše Marka.

Ipak…

- Čini da je Bajčetić odlučio da igra za Španiju. U stvari, prošlog avgusta je debitovao za selekciju Španije do 19 godina. Rođen u Vigu, čini se da je jasno da njegova budućnost leži u španskom timu, ali iako je igrač dao reč Španiji to još nije završeno. Mora se zapamtiti da fudbaler ima dvojno državljanstvo - podseća Marka.

Mi podsećamo da je Fudbalski Savez Srbije u petak objavio da je drugi talentovani fudbaler Lazar Samardžić, rođen u Berlinu, odlučio da prihvati poziv selektora Deragan Stojkovića Piksija i zaigra za Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati