Fudbal

Direktno.rs

24. 02. 2023. 10:04 2

Ovo još niste videli: Dobio 2 žuta u istom napadu (VIDEO)

Fudbalski mečevi, pogotovo oni "ispod radara", znaju da nam serviraju neverovatne situacije. I kada gledalac pomisli da je sve video, stigne situacija iz niže engleske lige, u kojoj je isti fudbaler dobio dva žuta kartona zbog dva faula u istom napadu! Pa, nema dalje...

Pomenuta situacija se dogodila na meču između Gartford Tauna i Bridlington Tauna (imena timova ne znače puno, zar ne). I iako je od ovog događaja prošlo dve godine, on je i dalje aktuelan, pa s vremena na vreme postane "viralan".

Tako je bilo i ovoga puta, "zavrteo" se ovaj snimak po društvenim mrežama, a brojni ljudi koji su ga pregledali pitaju se da li je moguće, ali i komentarišu da li je sudija doneo pravu odluku.

Šta se tačno dogodilo?

Da krenemo redom. Fudbaleri Birdlingtona su, naime, krenuli u kontranapad, a Aleks Lo je napravio oštar faul u začetku akcije. Međutim, sudija nije prekidao akciju, već je pustio prednost, da bi potom Lo ispred svog kaznenog prostora napravio još jedan prekršaj, pa je arbitar odlučio da dune u pištaljku.

I onda je stupio na scenu, pokazao je Aleksu Lou najpre jedan, potom i drugi žuti karton (za svaki faul ponaosob), odnosno isključio je igrača Garforda.

I, da li je sudija doneo pravu odluku?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati