Fudbal

Direktno.rs

14. 02. 2023. 23:34 0

Mbapeu zbog par centimetara poništen gol (FOTO)

Fudbaleri Pari Sen Žermena su u prvom meču osmine finala Lige šampiona poražemni od Bajerna sa 1:0 na svom terenu. Ceh su platili veoma lošoj igri tokom 70 minuta, da bi se u finišu probudili, pa su mogli i do remija. Čak su i postigli gol za izjednačenje, ali je on poništen zbog minimalnog ofsajda, pa "sveci" za poraz mogu da krive i lošu sreću.

Premalo je PSŽ pokazao protiv Bajerna, 20-ak minuta dobre igre jednostavno nije dovoljno protiv takvog tima kakav je prvak Nemačke da se dođe do povoljnog rezultata. Moraće sada Mbape, Nejmar i Mesi da odigraju mnogo bolje u MInhenu žele li da se domognu mesta u najboljih osam u Evropi.

Pari Sen Žermen je u meč ušao bez Kilijana Mbapea, a to je, pokazao je to i meč sa Bavarcima, neki potpuno drugi, bezopasniji tim. Francuzi su tek krenuli da prete kada je sjajni napadač ušao, pa su tada i tresli mreže.

Mbapeu je najpre poništen gol zbog ofsajda, i to na asistenciju pomoćnog sudije, da bi mnogo više polemike izazvala situacija iz 83. minuta, kada je i reagovao VAR.

Naime, Mbape je tada zatresao mrežu Zomera posle dodavanja Nuna Mendeša, međutim slavlje nije potrajao. Sudiji Majklu Oliveru je sugerisano da pogleda VAR snimak, na osnovu kog je poništio gol Mbapeu, koji se nalazio u minimalnoj ofsajd poziciji. Najprezinije rečeno - centimetri su prevagnuli na stranu Bajerna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati