Fudbal

[ Izvor: sportske.net ]

10. 02. 2023. 12:46 0

Brazilci tvrde - "imamo novog selektora"

U Brazilu su uvereni, imaju novog selektora. Naime, tamošnji listovi otkrivaju da je većina stvari dogovorena, da će u februaru predsednik saveza Ednaldo Rodrigeš i Karlo Anćeloti razgovarati oko detalja i da će Italijan zaokružiti karijeru selektorskim poslom i to klupom najveće fudbalske nacije na svetu.

Anćeloti ima ugovor sa Realo do 2024. ali verovatno sledi odlazak na leto, ako ne osvoji evropsku titulu. Sa Los Blankosima nikada niste sigurni, međutim mnogo je paralela sa prvim boravkom Italijana na klupi. Jedno je što Perez ne prašta sezone bez velikih trofeja (liga im izmiče), a drugp što je Anćeloti umoran od ignorisanja njegovih zahteva da se dovedu neki igrači i pojača konkurencija.

Da li Real ima rešenje?

Pominjan je Raul, međutim, na klupu bi po treći put mogao da se vrati Zinedin Zidan. Francuz je čekao reprezentaciju svoje zemlje, ali Dešamp ostaje na klupi, priče o Juventusu s obzirom na situaciju "Bjankonera" nisu realne, a Real je Zidanova kuća.

Prema pričama španskih insajdera, on bi za razliku od Anćelotija dobio pojačanja jer je čovek od poverenja Pereza. Prvo bi bilo iz naravno Francuske. Zizu navodno želi da u belom dresu vidi Rajana Čerkija buduću veliku stvar iz Liona. On je kao i Zidan poreklom iz Alžira, može da igra po boku, ili kao ofanzivni vezista, ima samo 19 godina. Sa kamavingom, Čuamenijem, Valverdeom, Vinijem Žuniorom činio bi nukleus tima u ostatku decenije, uz verovatno Halanda ili pak Mbapea.

Real Madrid sutra igra za svoju osmu svetku titulu, očekivali su Flamengo, igraće protiv saudijskog Al-Hilala i veliki su favoriti, nikada nisu izgubili finale, prvi su osvajači 1960. a imali bi i više svetskih titula da se igralo u drugoj polovini pedesetih kada su vladali Evropom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati