Fudbal

Direktno.rs

07. 02. 2023. 22:43 0

"Srpski" Juventus srušio Salernitanu! (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa pobedili su 3:0 Salernitanu u 21. kolu Serije A, a golovi su delo srpskih reprezentativaca Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Prvi gol, sa bele tačke, dao je Dušan Vlahović u 25. minutu, a 20. minuta kasnije gol postiže i Filip Kostić, kome je Vlahović asistirao. Početkom drugog poluvremena Vlahović ponovo postiže gol i to u 47. minutu. Još jedan gol za Juve mogao je da postigne Ken u 87. minutu, ali nije imao sreće, pa je pogodio stativu.

Podsetimo, Vlahović je imao problema sa povredama i sa formom, uklopio se u sivu sliku "stare dame" koja je bodovno kažnjena i sada je čak i Evropa u granicama čuda. Još 15. oktobra je poslednji put pogodio za torinsku damu, a nakon toga je kuburio sa povredama, da bi sa njima krenuo u mundijalsku ludnicu sa Srbijom.Dobio je određene minute u Kataru, a nakon toga je ponovo morao da pauzira, ne svojom voljom i voljom trenera. Inače, ovo je prvi gol Vlahovića još od oktobra.

Vratio se krajem januara protiv Monce, a zatim je odigrao sat vremena protiv Lacija, ali nije bilo prevelikog učinka. Ovako dobra igra je prilično bitna za Vlahovića čiji kvalitet je nesporan, pa bi golovi i asistencija protiv Salernitane mogli da ga vrati na pravi put.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati