Fudbal

Direktno.rs

05. 02. 2023. 23:09 0

"Vidi se" titula: Barsa zgromila Sevilju

Fudbaleri Barselone su posle svakog meča sve bliži tituli. Iskoristili su Ćavijevi izabranici poraz Reala od Majorke, pa su u 20. kolu La Lige kod kuće savladali Sevilju sa 3:0, pa su se sada učvrstili na prvom mestu sa osam bodova više od kraljevskog kluba.

Početak utakmice je obeležio, između ostalih, i Nemanja Gudelj koji je imao nekoliko sjajnih intervencija, ali je Barsa bila ta koja je dominirala na terenu, činilo se da su samo nedostajali završni pas i bolja realizacija.

U 26. minutu videli smo dobar udarac Levandovskog sa oko 20 metara kada je Bono fenomenalno odreagovao i odbranio udarac krajnjim naporom, a ni posle toga se nije trgla Sevilja, Barsa je nastavila sa napadima, malo je falilo i da Gudelj postigne autogol...

Ređale su se šanse pred golom Bona, a onda se konačno i tresla mreža.

Igrao se 58. minut, kada je Alba doveo domaćina u prednost. Kombinovao je sa Kesijem, fudbaler iz Obale Slonovače mu je ostavio idealnu loptu koju je levi bek uspeo da pošalje u malu mrežu.

U 70. minutu sjajna akcija Barselone, dubinska lopta na desnu stranu gde je bio Rafinja, on je tražio Levandovskog ili Gavija, na kraju lopta stiže do drugopomenutog koji sa samo par metara šalje loptu u praznu mrežu za 2:0.

Sve dileme rešene su devet minuta kasnije. Kružila je Barselona oko gola Sevilje, taman kada su mislili gosti da je opasnost otklonjena, stiže lopta do leve strane gde je bio odlični Alba, poslao je veoma upotrebljivu loptu za Rafinju koji zakucava za konačnih 3:0.

Ovo je bio deseti meč Barse kod kuće, do sada nisu primili gol iz igre (kapitulirali siu svega jedanput i to iz penala od Hoselua).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati