Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 02. 2023. 16:51 4

Tuča i haos u Rimu: Učestvovali i navijači Zvezde?!

Pedesetak navijača Crvene zvezde učestvovalo je u incidentu u Rimu, u kojem su napadnute pristalice Rome, pišu italijanski mediji.

Kako javlja italijanka "Republika", navijači beogradskih crveno-belih su saradnji sa huliganima Napolija napali grupu pristalica sa južne tribine "Olimpika".

Pomenuti list je izvestio da su "huligani naoružani palicama, u zasedi sačekali grupi koja je nosila torbu sa zastavom poznate grupe navijača Rome i nasilno im je oteli".

Navodi se i da je očigledno do najsitnijih detalja isplanirana akcija, u kojoj je grupa navijača "bila opremljena lateks rukavicama, pendrecima i žutim telefonima".

Smatra se i da je ovo svojevrsna osveta navijačima "vučice" za sačekušu organizovanu početkom januara na auto-putu u predelu između Monte San Savina i Areca, u zoni Badija Al Pino.

Tada se oko 300 navijača dve grupe sukobilo na drumu i izazvalo saobraćani kolaps, a tom prilikom je nekoliko navijača i uhapšeno od strane policije koja je brzo reagovala.

Napolitanci su tog dana išli na gostovanje u Đenovu, gde je njihov tim igrao sa Sampdorijom, dok je Roma gostovala Milanu na "San Siru".

Kako se navodi, osveta se sada je došlo do osvete i to preko "trećih lica".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati