Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 02. 2023. 22:58 0

Asistencija Kostića odvela Juve u polufinale Kupa!

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u polufinale Kupa Italije pošto su večeras u Torinu savladali Lacio rezultatom 1:0. Teške dane za "staru damu" donekle je osvetlao trijumf nad gostima iz prestonice pošto još uvek ima realnu šansu da osvoji barem jedan trofej ove sezone.

Konačno je od prvog minuta meč započeo reprezentativac Srbije Dušan Vlahović, ali se večeras istakao njegov saigrač iz reprezentacije Filip Kostić. On je u 44. minutu uputio precizan centaršut sa desne strane na koji je naleteo Bremer i glavom savladao nemoćnog Maksimilijana.Igrači Lacija preuzeli su terensku inicijativu u drugom poluvremenu, u poslednjih pola sata zaigrao je i Sergej Milinković Savić, ali su izabranici Maksa Alegrija uspevali da se odbrane i na kraju ostvare veliku pobedu u novonastalim okolnostima.

Podsetimo, Fudbalski savez Italije kaznio je Juventus zbog finansijskih malverzacija prilikom transfera igrača oduzimanjem 15 bodova, a klub su napustili svi najviši funkcioneri, uključujući i Andreu Anjelija.
Juventus će se polufinalu Kupa Italije sastati sa Interom koji je minimalnim rezultatom eliminisao Atalantu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati