Fudbal

[ Izvor: Sportsport.ba ]

31. 01. 2023. 06:44 5

Fudbaler se sapleo o loptu, sudija svirao penal! (VIDEO)

Nastavljeno je fudbalsko prvenstvo Mađarske. Utakmice 17. kola održane su za vikend i odmah su dovele do skandalozne odluke. Debrecin je savladao Zalaegerseg rezultatom 3:0, ali je utakmicu obeležio trenutak od 35. minuta utakmice.

Napadač domaćih Sos bio je u prodoru, a gostujući igrač ga je uhvatio rukom. Posle toga reakcija celog stadiona je bila neverovatna.

Sosu je trebalo nekoliko sekundi da pokuša da iskoristi pomenuti kontakt za penal i ne samo da je uspeo, već je situacija otišla i korak dalje. Sos se sapleo o loptu, iako oko njega nije bilo protivničkih igrača, samo je pao.Sudija je pokazao na belu tačku, a potom šokirao i gostujućem fudbaleru pokazao crveni karton.

Džudžsak je realizovao penal za 2:0. Bila je to bezizlazna situacija za goste, a skoro cela fudbalska Evropa priča o ovom potezu glavnog sudije. Debrecin je posle 17. kola stigao do pete pozicije sa 23 boda, dok je Zalaegerseg ispod sa 22 boda, a oba tima će se boriti za evropsku scenu do kraja sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati