Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 01. 2023. 22:55 0

SMS i Lacio nemilosrdni prema Milanu!

Ovom pobedom Lacio je izbio na treće mesto i sada je na samo bod zaostatka od Milana. Sve je počelo savršeno po ekipu trenera Mauricija Sarija. Lacio je poveu u četvrtom minutu golom Sergeja Milinkovića Savića koji je sa kapitenskom trakom oko ruke večeras predvodio svoj tim. Odlično je po levoj strani prošao brzonogi Zakanji, ubacio loptu u šesanesterac, a tamo se pojavio srpski reprezentativac i preciznim udarcem poslao ju je u mrežu.

Stvari su za Milan postale još gore u 24. minutu kada se na povredu požalio štoper Fikajo Tomori. Trener gostiju Stefano Pioli morao je da načini prinudnu izmenu i umesto njega u igru ubaci SImona Kjera. Od tog trenutka odbrana aktuelnog prvaka postala je još poroznija, a to je razigrani Lacio umeo da iskoristi večeras.
Igrao se 38. minut kada su Lacijali duplirali vođstvo. Odlično je Pedri po desnoj strani uposlio Marušića, crnogorski desni bek uputio udarac, lopta je pogodila stativu i odbila se pravo na nogu Matiji Zakanjiju kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu. Krenuo je Milan angažovanije u drugom poluvremenu. Pioli je u 60. minutu napravio trostruku izmenu i u igru ubacio čak trojicu Belgijanaca De Ketelarea, Origija i Salemakersa, ali to nije pomoglo gostima.

Samo pet minuta kasnije Felipe Anderson je protutnjao po levom boku, poslao povratnu loptu u kazneni prostor pravo na nogu Pedrija, na njega je startovao Kalulu i skrivio jedanaesterac. Odgovornost sa "bele tačke" preuzeo je Luis Alberto i rutinski pogodio. Konačnih i za Milan bolnih 4:0 postavio je, sjajni večeras, Felipe Anderson u 75. minutu nakon asistencije Luisa Alberta. Osam minuta pre kraja meča Sari je odlučio da zameni večeras odličnog Sergeja Milinkovića Savića i omogući publici na "Olimpiku" da ovacijama pozdravi svog kapitena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati