Fudbal

Direktno.rs

19. 01. 2023. 20:52 1

Ronaldo, Mesi i scena za pamćenje (FOTO)

Veliki rivali. A ovog četvrtka možda poslednji put jedan protiv drugog na terenu... Kao da su dlanom od dlan desetine godina tokom kojih su nas Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi oduševljavali svojim majstorijama, i to jedan protiv drugog na terenu.

Na prijateljskom susretu između zvezda Al Hilala i Al Nasra protiv PSŽ-a, kao što smo pomenuli, moguće je da smo poslednji put ikada gledali međusobni okršaj Argentinca i Portugalca. Oni najveći, naravno, odigrali su se dok je jedan nastupao za Real Madrid, a drugi za Barselonu.

Onda kada su rešili da razdvoje puteve, kao da je neko presekao Gordijev čvor. Ništa nije bilo isto posle toga, a kako će tek biti nakon ovog meča, koji je privukao ogromnu pažnju ne samo u Saudijskoj Arabiji gde je odigran, nego i na celom svetu...

Zato će fotografija njih dvojice ostati zauvek upamćena. Zagrljaj nekada velikih rivala, za koje su mnogi govorili da su u nekoj svađi. Možda je i ovo dokaz da ne treba tome verovati.

Samo treba uživati u fudbalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati