Fudbal

Direktno.rs

04. 12. 2022. 20:23 22

Vračevi nam nisu dali da pobedimo na Mundijalu! (VIDEO)

Poraz srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru je i više nego bolan za našu javnost. I dok fudbalski stručnjaci traže krivicu u selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, zatim u nedostatku fizičke spremnosti naših fudbalera ili u neslozi, na režimskoj TV Pink se krive vračevi!

Naime, redovni gost režimskih televizija, Nedeljko Dražić, proslavljeni šaman, istakao je na Pinku da su za poraz naših fudbalera krivi vračevi.

- Ja sam rekao pre, bio sam kod Marića, da neće proći. Sve sam rekao unapred. Zašto? Zato što su vračevi došli pre toga (Mundijala prim. nov.) da pripreme teren. Glavni su u hotelima i sve imaju raspored kretanja i svega ostalog. Zašto naši igrači nikoga nisu poveli. Ne treba vrača da povedeš. Što ne povedeš sveštenika - naglasio je Dražić u Jutarnjem programu TV Pink.

Voditeljka je zatim pustila scenu sa tribina, gde jedna od prisutnih vračara, po tvrdnjama Dražića baca prokletstvo na protivničke igrače.
- Ja Brazilcima nikad neću oprostiti šta su napravili od Srbije, njihovim vračevima. Ja sam im poslao poruku, mi se svi znamo - naglasio je šaman Dražić.

On je zatim dodao da su i Švajcarci imali vračeve, dva albanska i ostale iz Afrike i da je svaki vrač plaćen po 10 miliona dolara.

Konačno je otkrivena misterija naših poraza u Kataru, jer sudeći po rečima pomenutog šamana, mogao je samo sveštenik ili vrač da nam pomogne da prođemo grupu. 

Šta reći...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati