Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2022. 19:47 2

PREVARA: Kako su Australijanci nasamarili Dance (VIDEO)

Stručni štab reprzentacije Australije poslužio se prevarom kako bi njihovi igrači pobedili i eliminisali Dansku u međusobnom meču poslednjeg kola grupne faze Mundijala u Kataru.

Kako prenose mediji, igrači Australije su uzeli papir sa uputstvima koja su fudbalerima Danske poslali njihovi treneri.

U 69. minutu, pri rezultatu od 1:0 za Australiju, stručni štab Danaca je vršio izmenu, a u igru je ušao Andreas Kornelijus umesto Joakima Melea. Kornelijus je dobio papirić sa instrukcijama koje je po ulasku na teren odneo kapitenu Kristijanu Eriksenu, da bi ih ovaj potom preneo ostalim igračima.

Ubrzo je papir završio na travi, pronašao ga je napadač protivničke ekipe Mičel Djuk, da bi ga zatim odneo svojim trenerima.

Jedan od članova stručnog štaba u australijskoj reprezentaciji je i Endru Klark, koji radi u Kopenhagenu. On je iskoristio znanje danskog jezika i preneo igračima sadržaj poruke.

Nakon toga, Australija je hitro reagovala, izvršila izmenu igrača i napravila taktičke promene već u 74. minutu i bez većih problema sačuvala pobedu i plasman u narednu fazu.

Australija se u osmini finala ove subote (20.00) sastaje sa Argentinom, a pobednik ovog duela igra protiv Holandije za plasman među četiri najbolje reprezentacije na šampionatu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati