Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2022. 15:27 0

Za napadača Brazila Mundijal je završen!

Brazilski napadač Gabrijel Žezus neće više igrati na aktuelnom Svetskom prvenstvu zbog povrede, a ista je situacija i sa bekom Aleksom Telesom.

Gabrijel Žezus je igrao na sva tri meča brazilske ekipe, ali je samo protiv Kameruna počeo u prvih 11. Napustio je igru posle 64 minuta zbog bola u kolenu i kako stoje stvari. ima povredu zbog koje će se treninzima vratiti tek u januaru, i to kada bude već uveliko nastavljena Premijer liga.

Gabrijel Žezus je za Arsenal dao pet golova na 14 mečeva u Premijer ligi.

Brazilci će imati problem i na poziciji beka. Defanzivac Sevilje Aleks Teles takođe ima probleme sa kolenom i neće ga biti više na mečevima Svetskog kupa. Protiv Srbije on je bio na klupi, protiv Švajcaraca je igrao četiri minuta, a baš kao i Žezus, morao je da izađe iz igre u meču sa Kamerunom.

Na njegovoj poziciji igra Aleks Sandro, koji će morati da igra svaki minut do kraja nastupa Brazilaca u Kataru, a osim Žezusa Brazilci imaju Rišarlisona i Pedra u špicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati