Fudbal

Direktno.rs

01. 12. 2022. 15:18 0

Vlahović ili Mitrović? Švajcarcu je SVEJEDNO

Puca od samopouzdanja defanzivac Mančester sitija Manuel Akanđi. Primetili su to i "prebacili" mu i švajcarski novinari na pres konferenciji uoči duela "sajdžija" sa Srbijom, koji je na programu u petak od 20 sati.

Iako ga čeka na stadionu "974" Aleksandrom Mitrovićem ili Dušanom Vlahovićem; ili možda sa obojicom, defanzivac Mančester sitija nije nimalo uzbuđen zbog toga. Potpuno je siguran da može da zaustavi obojicu.

Na malo provokativno pitanje s kim bi mu bilo lakše, koga bi više voleo da vidi na terenu od srpskih špiceva, Akanđi je ležerno odgovorio:

- Zaista mi to nije bitno. Bez obzira na to ko od njih bude na terenu, obojica su dobri napadači, dokazani u svojim klubovima. Ne želim i ne mogu da biram. Biću spreman za utakmicu da odigram protiv njih najbolje što mogu - poručio je Akanđi.

I Srbi i Švajcarci najavljuju napadačku igru. Očigledno će se, onda, sve lomiti na sredini. A, pitanje je ko je tu jači.

- Videćemo sutra. Teško je predvideti ko će dominirati. Pokušaćemo da to budemo mi, ali ne znam šta možemo da očekujemo od Srbije, niti oni znaju šta mogu od nas. Verujem da smo bolji tim.

Provokativna pitanja novinara iz Švedske o pozadini meča iz Rusije 2018. i koliko će to uticati na predstojeći Akanđi se nije naročito osvrnuo.

- Ne mislim da će ta utakmica uticati na ovu. Ta iz 2018. je bila nešto drugo, sutra smo ovde da igramo fudbal, da osvojimo tri boda i prođemo dalje.

Sviđa se defanzivcu Švajcarske opcija što njegovom timu odgovara i bod.

- Želimo sva tri, kao na svakoj drugoj utakmici, ali moramo da budemo pametni, znajući da nam je potreban samo jedan bod za prolaz. Moramo tako da namestimo "glave". Srbija će nas napadati, ali ćemo napadati i mi - poručuje Manuel Akanđi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati