Fudbal

Direktno.rs

01. 12. 2022. 14:07 6

Piksi: Svi mi imamo emocije, nismo roboti

Reprezentacija Srbije sutra igra odlučujući meč na Mundijalu u Kataru, protivnik je Švajcarska a samo pobeda protiv te reprezentacije je opcija za naš nacionalni tim. Pred tu utakmicu oglasio se i selektor našeg nacionalnog tima, Dragan Stojković.

- Ono što mene zanima i javnost jeste zdravstveno stanje. Za razliku od pre nekoliko dana mogu da kažem da je stanje dobro, da su svi igrači radili trening i da su svi igrači na raspolaganju za sutrašnju utakmicu i to je dobra vest - rekao je Stojković.

Mnoge je interesovalo zašto je Dušan Vlahović igrao svega dvadesetak minuta i to u meču sa Brazilom, kao i zašto ga nije bilo protiv Kameruna, a odgovor je bio - nespreman je. Sada je drugačija situacija.

- Vlahović je spreman za utakmicu sutra. Njegovo stanje je neuporedivo bolje nego što je bilo kada smo došli u Dohu. On će biti u konkurenciji za tim u svakom slučaju. Ne mogu da vam kažem da li će igrati ili ne. Bilo bi neozbiljno, to nijedan trener ne radi - rekao je Stojković.
O prolasku dalje...

- Mi bismo voleli da pričamo o tom siru i da pronađemo rupe koje bi nam donele rezultat. Mi smo u aprilu kada je bio žreb znali da je Brazil druga dimenzija, a da ćemo između Kameruna, Švajcarske i nas tražiti prolaz. Ta predviđanja su bila tačna. Znali smo da je utakmica sa Švajcarskom od velike važnosti. Pokušaćemo da pronađemo put do rezultata koji nama treba, pobede. Učinićemo sve, nemojte sumnjati da će svi dati poslednji atom snage, znanja, talenta... Znamo da neće biti lako, svedoci smo utakmica na Mundijalu i mnogo iznenađenja. Bićemo spremni za sutrašnji meč - rekao je on.

"Svi mi imamo emocije, nismo roboti"

- Svi mi imamo emocije i ne bismo mogli da se bavimo ovim poslom, nismo roboti. Navijači koji dolaze na stadion, dolaze sa velikim nabojem emocija i to je normalno. Rekao sam da je svaki gol i svaki bod veoma važan. U slučaju da pobedimo Švajcarsku, videćete koliku težinu imaju bod protiv Kameruna. Ne znam šta ljudi očekuju, i drugi igraju fudbal - rekao je on i dodao:
- Dobro je da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Razumeo bih sportsku katastrofu da smo izgubili od Kameruna. Mi smo u igri, kao i Švajcarci, odlučiće ko bude bolji. Naša želja je da igrači daju maksimum i da u fer-plej igri dođe do rezultata koji priželjkujem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati