Fudbal

Direktno.rs

30. 11. 2022. 16:02 0

Vlahović o Piksiju i povredi: Uvek sam spreman

Dušan Vlahović se ove srede obratio javnosti, gde je pričao o "vanfudbalskim stvarima", o kojima se prethodnih dana govorilo na društvenim mrežama, a dotakao se i odnosa sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, ali i stanju posle povrede.

Vlahović je igrao pola sata protiv Brazila, protiv Kameruna nije igrao, što je pokrenulo priče...

- Osećam se dobro, mnogo bolje i spremno, na selektoru je da odluči da li ću da igram. U dogovoru s njim nisam igrao jer nisam bio spreman, došao sam povređen na okupljanje, ali sada sam bolje.

Decidirano je stavio tačku na bilo kakav sukob sa Draganom Stojkovićem.

- Svakodnevno pričamo sa selektorom, tako je bilo i posle Kameruna, zna moje mogućnosti i spreman sam. Samo je pitanje koliko to može da pomogne ekipi. Svi smo zajedno i nadamo se najboljem rezultatu. Idemo na pobedu, samo nas ona zanima i mislim da je to najbolje - rekao je Vlahović i dodao:

- Imamo podršku, narodu je puno značilo i videlo se i osetilo u vazduhu da veruje u nas. Mundijal smo počeli sa bodom, ali smo znali da će odlučiti meč sa Švajcarskom. Živimo za ovaj momenat i ne preostaje nam ništa nego da pobedimo, možemo da obećamo da ćemo dati više nego što možemo. Neka nas pobede ako su bolji, ali verujem u nas.

A onda ponovo o pričama na društvenim mrežama...

- Odakle ide, ja ne znam, ali znam da je stiglo do nas. Pišu se neistine i laži, to nije u redu, ne bih objašnjavao puno, već samo da zaštitim ime i prezime. Stavio sam tačku na sve to - naglasio je napadač Juventusa i podvukao:

- Nije nastao problem između mene i selektora. Uvek sam spreman, pa makar i sa povredom, ali moram da se stavim u službu ekipe. Igramo fudbal, ovde smo na Mundijalu i to je najveća čast. Nema ništa bolje i lepše od toga, svima bi nam značio prolaz, celoj naciji. Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem.

Na kraju, malo i o Švajcarskoj.

- Pokazali su da su odlična i čvrsta ekipa, stalno su na velikim takmičenjima. Suvišno je pričati o kvalitetima njihovim, imaju malo mana i videćemo gde možemo da napravimo problem. Ako budemo pravi verujem da ćemo se radovati. Mi Srbi volimo da igramo kada je najteže, tako će biti u petak. Imamo snage, volje i želje, uveren sam da će se to videti.

Filip Kostić je naglasio da u timu vlada dobra atmosfera.

- Čuo sam o čemu se radi. Ima godinu i po dana otkad je došao Mister, vlada odlična atmsofera i neće niko da nam pokvari odličnu atmosferu. Svi smo zajedno, ništa ne može da nas poremeti. Znači nam podrška navijača, dobijam fotografije i snimke. Hvala im što su uz nas.

Svestan je krilni igrač "orlova" koliko je teška utakmica pred njima.

- Očekuje nas teška i zahtevna utakmica, radi se o organizovanoj i dobroj ekipi. Rezultati su nam išli na ruku, nadam se da ćemo sad biti pravi i pobediti i proći dalje. Neće biti kao pre četiri godine, ima puno novih igrača. Za svaku utakmicu se spremamo drugačije. Na nama je da damo maksimum da prođemo dalje, nadam se da ćemo uspeti.

I Kostić je jedan od naših reprezentativaca koji je izašao iz povrede.

- Jeste mi bilo teško protiv Kameruna, značio mi je taj meč zbog ovog što sledi. Imao sam povredu i uspeo sam za samo 10 dana da se oporavim - rekao je Kostić i zaključio:

- Dobro je što imamo sve u svojim rukama, na nama je da odradimo. Kada ćemo imati snage ako ne sad? Moramo najbolje da se pripremimo, analizirati i verujem da ćemo uspeti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati