Fudbal

30. 11. 2022. 15:35 17

Vlahović najavio tužbe: Neće na meni skupljati poene

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović našao se u prethodnom periodu u centru pažnje. Igrao je samo protiv Brazila pola sata, dok protiv Kameruna nije ulazio u igru, pa se pokrenulo pitanje zbog čega ga nije bilo u timu. Napadač Juventusa je izašao pred medije ove srede i govorio o "vanfudbalskim stvarima", o kojima je bilo reč na društvenim mrežama.

- Bilo šta pričati o tome je suvišno, ali moram da reagujem, jer se radi o mom imenu. Sve te priče i stvari koje čitate i koje svi mi čujemo nema potrebe da komentarišemo, to su ozbiljne nebuloze. To rade ljudi kojima je dosadno i koji su isklompleksirani, ljuti na nekog, iskompleksirani, rade protiv interesa reprezentacije. Mi smo ujedinjeniji nego ikada, atmosfera je nikad bolja - rekao je Vlahović i dodao:

- Te priče rekla-kazala... Na njih se ne osvrćem. želim da zaštitim integritet mog imena, braniću ga zakonski i pravno. Nije prvi put da se ovo dešava. Nikad se do sada nisam oglašavao, nije to moj stil. Ali, umesto da nam svi pruže podršku, radi se o ovim stvarima.- Reč je o ljudimia koji nikad nisu ništa radili, kojima je prazna biografija, ali neće zarađivati na mom imenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati