Fudbal

[ Izvor: Marka ]

30. 11. 2022. 10:10 0

Ronaldo ima novi klub: Cifre astronomske

Kako prenosi španska "Marka" Kristijano Ronaldo je dogovorio transfer u Al Nasr iz Saudijske Arabije. Zarađivaće navodno neverovatnih 200 miliona evra po sezoni, a potpisaće ugovor na dve i po godine.

- Ronaldo nema izbora. Nijedna evropska ekipa finansijski ne može da se približi ponudi Al Nasra, a ne mogu ni MLS klubovi - piše "Marka" koja je bliska menadžeru Ronalda."Marka" je navela da su Ronaldo i njegov agent Horhe Mendeš već pristali na ovu ponudu. Klub predvodi Rudi Garsija, bivši trener Rome, u timu se već nalaze Ospina i Alvaro Gonzalez, koji je ranije nosio dres Viljareala.

Al Nasr je uz Al Hilal najtrofejniji klub iz Saudijske Arabije.

Ronaldo je prošle godine odlučio da se vrati u Mančester junajted. Tamo najblaže rečeno nije pronašao zajednički jezik sa Erikom ten Hagom. U toku Mundijala je objavljeno da je sporazumno raskinut ugovor, a brzo je Portugalac pronašao novi klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati