Fudbal

Direktno.rs

29. 11. 2022. 19:32 101

A u Kataru spremaju: "Živ nam bio, predsedniče" (VIDEO)

Srbija na Svetskom prvenstvu ima veliku podršku naših navijača. Međutim, u Katar je otišla jedna grupa sa drugim namerama - osim da podrže "Orlove", otišli su da podrže i Aleksandra Vučića. A upravo taj video je izazvao buru na društenim mrežama.

Poređani u stroj, u plavim majicama sa grbom Srbije napred i porukom "Predaja nije opcija" pozadi, momci su držali transparent "Živ nam bio, predsedniče". Transparent je očito posvećen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Postavlja se pitanje ko su ovi ljudi? Ko im je platio prevoz i smeštaj na Svetskom prvenstvu i zašto baš odande šalju podršku Aleksandru Vučiću? Ukoliko su to obični navijači koji su se spontano okupili, onda u redu, ali to je malo verovatno.

S druge strane, ako su oni namerno poslati u Katar kako bi promovisali Aleksandra Vučića, onda smo zaista jadna država (kao što i jesmo). I kao što su rezultati Srbije do sad na Mundijalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 101

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati