Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

26. 11. 2022. 19:55 7

Vlahović ne igra protiv Kameruna?!

Srbija će u ponedeljak od 11 časova igrati utakmicu drugog kola Svetskog prvenstva protiv Kameruna, a neki od ključnih reprezentativaca mogli bi da propuste taj meč. Nastup Dušana Vlahovića protiv afričke selekcije doveden je u pitanje, zbog povrede primicača.

Centarfor Juventusa je stigao na okupljanje nacionalnog tima s povredom primicača. Prve informacije bile su dobre i činilo se da će biti spreman za mečeve na Mundijalu, međutim, nakon što je u prvom kolu protiv Brazila odigrao oko pola sata, pitanje je da li će moći da igra protiv Kameruna.Prema saznanjima "Sport kluba", Vlahović je ponovo osetio bol u primicaču i gotovo je izvesno da neće biti u kombinaciji za početnih 11 igrača.

Probleme je imao i Aleksandar Mitrović koji je od starta igrao protiv Brazila i od kojeg se očekuje da napadne i Kamerun, dok Filip Kostić nije igrao na otvaranju Mundijala, a najverovatnije neće ni protiv Kameruna.

Neposredno pre informacije o Vlahoviću, pojavila se vest da problem ima i Sergej Milinković Savić, nakon što je dobio udarac već na samom startu meča protiv Brazila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati