Fudbal

Direktno.rs

25. 11. 2022. 10:09 35

Dok se Dačić i SNS tajkuni šire u Kataru, fudbalski asovi sede kod kuće!

Malo spuštanja na zemlju dobro dođe. Loženje mora stati jer, ponovićemo, ne samo posle utakmice s Brazilom (0:2), Srbija ne može biti šampion sveta! Ne zato što to ne želimo, već zato što nismo fudbalaska velesila i zato što nismo prva fudbalska svetska liga.

Previše su se neki razmetali izjavama, da nečije uši čuju ono što bi htele, dovodeći u isti kontekst Srbiju i fudbalsku svetsku titulu isto je kao i reći da će Srbin uskoro na Mesec.

Ponavljaju nam se stvari decenijama, sve je isto, a Ognjen Koroman, bivši reprezentativac i kapiten Crvene zvezde, posle poraza od Brazila zanimljivo je primetio:

- Predsednik ti Vučić, Kokeza još zvanično predsednik FSS, 80 odsto lige namešteno. Šurbatovići, Gajbe, Lazovići, Karadžići, Terzići, Vučelići, Tončevi... vedre i oblače kako tata sa vrha kaže. Sudijska organizacija kroji ligu, pa ne da ti karma... - napisao je Koroman na Fejsbuku.

Srbija meč drugog kola protiv Kameruna igra u ponedeljak od 11 časova.

- Žao mi je momaka jer borili su se i dali sve od sebe. Kapa dole. Daće Bog da prođemo dalje, jer želim zbog tih momaka, više nego iko. U loži Ivica Dačić! Vidić, Pantelić, Žigić, Duljaj, Saša Ilić, Bata Mirković... sede kod kuće. U ložama u Dohi SNS svita tajkunska, jer ne mogu na red da dođu naši asovi koji su stvarali fudbal od sekretarica i ljubavnica naših SNS, SPS "biznismena". Ništa slučajno nije... Novinari će to lepo zapakovati i udemo dalje - dodao je Koroman i zaključio:.

- Ali treba se boriti do kraja i dati sve od sebe. Piksiju i klincima svaka čast na svemu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati