Fudbal

Direktno.rs

25. 11. 2022. 06:00 0

Golčina Srbiji nije slučajnost: Pogledajte ovo (VIDEO)

Brazil je u prvom kolu Svetskog prvenstva pobedio Srbiju 2:0, a oba pogotka za karioke dao je sjajni napadač Totenhema Rišarlison, dok je drugi bio zaista spektakularan i jedan je od najboljih postignutih golova na Mundijalima.

Rišarlison je zablistao već u prvom meču u Kataru. Odveo je petostruke planetarne šampione do trijumfa nad Srbijom, a o golu kojeg je postigao za 2:0 pričaće se još dugo. Spektakularno je napadač karioka dočekao loptu na volej. Atraktivno ga je ispalio u vazduhu i podigao je publiku na noge.

Da nije slučajno postigao ovakav pogodak pokazuju scene s treninga Brazila od pre nekoliko dana. Ovakve situacije je dobro vežbao. Rišarlison je nedavno na treningu Brazila postigao skoro identičan gol. Leteo je kroz vazduh i spektakularno je pogodio mrežu.

Ipak, trening je jedno, a utakmica nešto sasvim drugo. Pokazao je 25-godišnji napadač da je zaista čudesan, posebno kada igra u dresu nacionalnog tima.

Rišarlisonu je ovo bio 39 nastup za Brazil i postigao je 19. pogodak. Ako ovako nastavi, sigurno je da će se ova cifra značajno podebljati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati