Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sport klub ]

20. 11. 2022. 13:37 0

SRAMOTA "Navijač" nasrnuo na kadeta Zvezde

Jedan od gledalaca preskočio ogradu i utrčao na teren, potom gurnuo igrača Crvene zvezde Maksimovića, posle čega je usledio nešto duži prekid meča.

Trebalo je to da bude derbi kola, četvrtoplasirana Vojvodina ugostila je drugoplasiranu Crvenu zvezdu, u okviru 14. kola Kadetske lige Srbije.

Umesto o potezima perspektivnih dečaka, među kojima ima i reprezentativaca Srbije u ovom uzrastu, preokretu u kojem je Vojvodina u finišu od 1:2 stigla do pobede (3:2), pričaće se o nemilim događajima.

Naime, u 41. minutu igrač Vojvodine Boškan i igrač Crvene zvezde Đurić su se zakačili, bio je to duel kakvi se dešavaju u utakmicama visokog naboja. Umešali su se potom i saigrači, između ostalog i Maksimović iz redova beogardskih crveno-belih, a tada su viđene scene koje ne bi smele da se događaju

Jedan od navijača preskočio je ogradu, gurnuo je upravo Maksimovića, što je bila iskra koja je ionako zapaljivu atmosferu dovela do usijanja. Potrajao je prekid, a kad su se stvari nekako smirile, glavni sudija Saša Ranisavić iz Sremske Mitrovice pokazao je crvene kartone Boškanu i Maksimoviću, uz zahtev delegata Vojislava Kesića da se isprazne tribine.

Tek kad je to i učinjeno, meč u Sportskom centru "Vujadin Boškov" je nastavljen. U tom trenutku Beograđani su imali prednost od 1:0. Incident možete da pogledate na sledećem snimku, od 41. minuta utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati