Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

13. 11. 2022. 17:30 1

Partizan se namučio, ali ipak savladao Pazar

Pobeda Partizana u poslednjem kolu pred odlazak na pauzu, danas je savladan Novi Pazar u Humskoj sa 1:0 (0:0). Prvo poluvreme nije bilo previše interesantno, Pazarci su dobro stali u gard, Partizan je napadao, ali bez dobrih šansi u prvih 20 minuta.

I onda jedna velika šansa, Natho je centrirao, Kljajić loše reagovao, a lopta se odbila Fejsi koji je šutirao iz veoma izgledne situacije preko gola. Samo dva minuta kasnije velika šansa i za Meniga, lepo mu se otvorila šansa, iz okreta je šutirao, ali je Kljajić uspešno reagovao. Na drugoj strani, dobar pokušaj Lončara, potom je i Popović imao posla, ali je ostalo 0:0. Praktično ništa se nije dešavalo na startu drugog dela igre, čekale su se izmene i jednu ključnu je napravio Petrić kada je iz igre izbacio Rikarda, a ubacio Pantića, pa su crno-beli ostali sa Pavlovićem u napadu.Od ulaska Pantića Partizan je igrao daleko konkretnije. Imao je ovaj fudbaler jedan dobar pokušaj levom, slabijom nogom kada je Kljajić uspeo da odbrani, a onda u 72. minutu gol za crno-bele. Nemanja Jović je bio glavni akter, uspeo je da prevari sve svoje čuvare i veoma inteligentno poslao loptu u mrežu, praktično je uhvatio na pogrešnoj nozi Filipa Kljajića koji nije imao vremena da reaguje.

Danilo Pantić je imao još jedan sjajan prodor, ponovo je prebacio loptu na levu nogu i šutirao, ali je Kljajić ponovo odbranio na sjajan način. Do kraja još jedan šut u okvir gola Pazaraca, i ponovo je Kljajić bio sjajan, čini se da je u finišu sprečio i daleko ubedljiviji poraz od onog koji je bio na semaforu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati