Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

08. 11. 2022. 10:15 10

Nova frka u FSS: Ko će u Katar?

Na marginama fijaska izbornog procesa u Fudbalskom savezu Srbije povela se i borba za spisak putnika u Katar. Naravno, ne onaj mundijalski, u isključivoj nadležnosti selektora Dragana Stojkovića, već sastav proširene delagacije FSS.

Zabunu je izazvao epilog skupštinskog zasedanja u Staroj Pazovi.

Kako nije prošao planirani sastav Izvršnog odbora FSS, interesovanje za put u Dohu pokazali su članovi starog saziva. Ranije definisan spisak, sastavljen uglavnom od članova projektovanog Izvršnog odbora, pao je u vodu, ali zeleno svetlo još nisu dobili stari kadrovi.

Konačna reč, i u ovom slučaju, trebalo bi da bude Piksijeva…

Podsetimo, uz zamenika predsednika FSS, mesta u Izvršnom odboru zadržali su i Dragan Simović, Branko Stojaković, Aleksandar Mihailović, Miloš Miljanić, Marjan Rnić, Janoš Žemberi, Dragomir Lazović, Dejan Filipović, Darko Ramovš i Bojan Pavićević. Iako je ostao na poziciji člana IO, kao prvi čovek istočnog regiona, Novicu Tončeva, ministra bez portfelja u Vladi Srbije, novi Statut ograničava u fudbalskom angažovanju. Skoro svi imenovani ostali su članovi Izvršnog odbora tek krahom Izborne skupštine FSS.

Ko će u Katar i u kolikoj meri bi trebalo da bude promenjen prvobitno planiran spisak putnika znaće se u narednim danima. Uz stručni štab i reprezentativce, sigurna su mesta zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati