Fudbal

Milan Zarić

16. 10. 2022. 18:59 1

Andrić zaustavio Monako: Pogodio za bod Klermona!

Klermon slavi Komnena Andrića! Ovaj francuski prvoligaš je u 11. kolu Lige 1 odigrao 1:1 sa Monakom u gostima, a junak je srpski napadač, koji je u drugom poluvremenu pogodio za bod.

Klermon je nastavio da pruža dobre partije u poslednje vreme, koje su ga i lansirale u gornju polovinu tabele, a bod koji je osvojen u Kneževini, velik je kao kuća!

Jer, jurio je Klermon zaostatak i uspeo je da ga stigne na kraju, za ostanak na osmoj poziciji.

Turbulentno je počeo meč u Monte Karlu, pa smo tako svašta videli u prvom delu. Počelo je sve u 17. minutu, kada je Kamara dobio direktan crveni karton, što je i primoralo trenera "kneževa" da izvrši dve promene, pa su u igru već u 21. minutu ušli Ben Jeder i Minamino.

Deset minuta kasnije - novo uzbuđenje. Dosuđen je penal za Monako, odgovornost je preuzeo Bril Embolo, međutim nije pogodio sa bele tačke. Ali je imao dovoljno sreće da mu se lopta odbije, pa da zatrese mrežu Klermona za prednost od 1:0.

Nisu se gosti predavali, mnogo su bolje zaigrali u drugom delu, pa su u 53. minutu došli do zlata vrednog gola, koji je postigao naš napadač Komnen Andrić. Joan Manjan je poslao dubinsku loptu do Kauija, čiji udarac je Nibel odbranio, ali se lopta odbila do Andrića, koji je sjajno ispratio akciju i, ispostavilo se kasnije, pogodio za bod u Kneževini.

Ovim remijem Klermon je ostao na osmoj poziciji sa 17 bodova, dok je Monako šesti sa samo tri više

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati