Fudbal

Direktno.rs

06. 10. 2022. 23:18 0

Naoružani pljačkaši u kući: Vlahović doživeo horor!

Strašne vesti stižu iz Italije! Prema pisanju najpouzdanijih medija iz te zemlje, maskirani razbojnici ovog četvrtka su pokušali da opljačkaju kuću Anhela di Marije, a u domu Argentinca tom prilikom nalazio se i Dušan Vlahović. Dvojica ofanzivaca Juventusa družili su se u domu krilnog napadača, kada je sistem za nadzor doma Di Marije alarmirao upad i upozorio sve na razbojnike u dvorištu. Ujedno je odmah obaveštena i policija.

Po prvim informacijama, prilikom policijske intervencije korišćeno je i vatreno oružje, ali za sada nema potvrde od strane policije da se to desilo.

- Čuli smo urlike i neke zvuke koji su izgledali kao pucnji - rekli su "Republici" očevici na ulici u blizini kuće sjajnog fudbalera, mada još nema zvanične potvrde da je bilo pucnjave.

Informacije iz Italije ukazuju da se ova izjava odnosi se na policijsku poteru za pljačkašem koji je kasnije uhapšen, dok fudbaleri nisu bili u bliskom kontaktu sa naoružanim provalnicima.

Navodno, jedan od napadača na kuću Anhela di Marije uhapšen je pri pokušaju bekstva, dok se za ostalim članovima bande i dalje traga. Policija je zaustavila automobil kojim je on pokušao da se udalji od porodičnog doma argentinskog fudbalera, a on je odmah lišen slobode.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati