Fudbal

Direktno.rs

04. 10. 2022. 12:33 1

Zvezda i Partizan saznali ko im sudi u Evropi

Tokom nedelje Crvena zvezda i Partizan će igrati mečeve trećeg kola grupne faze Lige Evrope, odnosno Lige konferencija, a ovog utorka su saznali ko će im deliti pravdu.

Belgijski arbitar Lorens Viser sudiće meč Crvena zvezda - Ferencvaroš, koji se u četvrtak od 18.45 igra na stadionu "Rajko Mitić" u okviru trećeg kola grupe H Lige Evrope.

Reč je o jednom od najboljih mladih sudija iz Belgije, a nedavno je veoma dobro vodio duel u Ligi nacija između Švedske i Srbije (0:1), kao i duel između Barselone i Plzenja u Ligi šampiona.

Ovaj 32-godišnji arbitar sa FIFA znakom od 2017. godine nije sudio srpskim klubovima u evrokupovima. Njemu će asistirati Rien Vanizere i Tiboa Nijsen, doć će Kevin Van Dame biti četvrti arbitar.

Partizan u četvrtak gostuje Kelnu u okviru trećeg kola grupe D Lige konferencija, a UEFA je odredila Španca De Burgosa Bengočeu da vodi ovaj duel zajedno sa pomoćnicima Robertom del Palomarom i Ikerom de Fransiskom.

Bengočeu smo gledali pre tri dana u Sevilji, gde je Atletiko Madrid pobedio domaćina 2:0. Ove sezone je vodio četiri meča u Evropi, ali nikad našim klubovima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati