Fudbal

Direktno.rs

30. 09. 2022. 06:00 1

Andrade: Očajan sam, jer moram ovo da objašnjavam...

Ne samo što je sa Partizanom pretrpeo težak neuspeh u šesnaestini finala Kupa Srbije i promašio poslednji šut u penal-seriji (prethodno je tokom meča postigao vodeći gol za crno-bele), Patriku Andradeu je ovih dana još nešto pokvarilo raspoloženje.

Naime, u azerbejdžanskim medijima pojavio se intervju sa vezistom Partizana, po svemu sudeći s početka letnjih priprema, u kom on navodno ne širi baš povoljnu priču o klubu iz Humske.

- Pre dolaska u Partizan govorili su mi da ću uživati u svemu, i da ću igrati u ekipi koja igra dobar fudbal. Ali kada sam stigao, video sam da je sve drugačije. Tim ima ukupno 15 igrača, pa ne možemo da odradimo normalan trening i utakmicu između nas. Mnogo se mučim, ali ne mogu da igram na svojoj poziciji. Sve što su mi rekli je drugačije od onog što me je sačekalo. Nikada nisam nigde bio srećan kao u Karabagu - navodno je ispričao Andrade azerbejdžanskim novinarima.

To su navijači Partizana nekako uspeli da pronađu, Andrade je to saznao i danas se oglasio na svom Instagram nalogu kako bi demantovao da je sve to ispričao azerbejdžanskim novinarima.

- Pre svega, želim da kažem kako se očajno osećam zbog toga što moram da pišem ovo i objašnjavam rečenice iz intervjua koje nikada nisam izgovorio, pogotovo ne nešto protiv Partizana. Jedina istina za mene od prvog dana je da se ovde osećam kao kod kuće, da su me saigrači prihvatili na najbolji način i da imam sjajan odnos sa svima njma.

Istina je, krenuli smo loše, 11 igrača je otišlo i trener se promenio. Ali je takođe istina da smo napravili veliki povratak i počeli da igramo izvanredan fudbal. Ko će igrati na kojoj poziciji je na treneru i svaki profesionalac to zna. Nije istina da sam zažalio zbog dolaska u Partizan. Nikada nisam rekao takvu stvar. Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i prolazimo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim - napisao je Andrade u svom saopštenju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati