Fudbal

Direktno.rs

26. 09. 2022. 06:00 0

Ronaldo je nervirao saigrače, a onda se sve promenilo

Tokom leta je na snazi bila svojevrsna saga u kojoj je dominiralo pitanje "Gde će Kristijano Ronaldo da nastavi karijeru". Nudio ga je menadžer mnogim klubovima, ali na kraju sredinu nije promenio. Propustio je kompletne pripreme sa Mančester junajtedom, što je sve saigrače nerviralo, a onda se sve promenilo.

Naime, britanski "The Sun" piše da se Ronaldo promenio otkako je završio prelazni rok. Iako je ispao iz prvog tima trenera Erika ten Haga, na treninzima savetuje glavnog konkurenta za mesto napadača - Markusa Rašforda. 

- Ronaldo provodi vreme sa Rašfordom, pričaju o igri i daje mu konstruktivne kritike o pozicioniranju - tvrdi izvor za "The Sun", dodajući:

- Markusa je to iznenadilo jer je teško kada jedan igrač igra, a drugi ne, odnosno bore se za istu poziciju. Njihov odnos nikad nije bio bolji. Markus zna da od Ronalda može puno da nauči. Zahvalan je na savetima, a Ronaldo deluje iskreno kada mu pomaže.

Ronaldo bez gola u Premier ligi

Rashford je postigao tri gola i upisao je dve asistencije u poslednjih šest utakmica, dok Ronaldo, uprkos tome što je prošle sezone bio najbolji stelac kluba sa 24 gola, ove još nije dao gol u engleskom prvenstvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati