Fudbal

Direktno.rs

21. 09. 2022. 13:10 2

BRUKA Igrači se sklanjaju, meč NE SME da se ispita (VIDEO)

Kao da nije dovoljno mulja i problema u srpskom fudbalu, pa je stigao još jedan. Brujala je Srbija o meču Borac Čačak - Polet Ljubić (3:1), na kom su se igrači sklanjali rivalima. Bruka je stigla i do UEFA, budući da je sve prijavio Ninoslav Spasić, međutim najnovije informacije su da FSS ovaj meč ne sme da ispita, saopštio je Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Kada je reč o samom meču u Čačku, fudbaleri Borca su slavili sa 3:1 i tako su zadržali prvo mesto, ali način kako su oni došli do pobede baca mrlju.

Naime, kod prvog pogotka Borca, čak dva igrača Poleta su podigli nogu i tako propustili loptu, koja je stigla do igrača Čačana koji je pogodio za 1:1.

Slična reakcija odbrane Poleta je viđena, nakon još jednog centaršuta sa leve strane. Fudbaler Poleta kreće na napadača, ali onda naprasno zastaje i dopušta mu da primi loptu, namesti se i lako savlada golmana sa nekih 10-ak metara.

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera, najpre je podelio snimak sa sporne utakmice i prokomentarisao.

- Borac 1926 - Polet Ljubić, gradski srpskoligaški derbi odigran 27.08.2022. Pogledajte ovu sramotu i kako se igrači Poleta nakon što su prvi postigli gol, "SKLANJAJU" igračima Borca koji su im dali tri gola. Dokle više FSS, vaši funkcioneri su ovde učestvovali - napisao je najpre Poledica, a sada i dodao:

- Dobio sam informaciju da je poslata poruka FSS da ne sme da se istražuje regularnost utakmice zbog toga što su u sve ovo umešani i neki lokalni političačri. Tako da znate, utakmica je bila regularna - sarkastično je istakao Mirko Poledica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati