Fudbal

M. Z.

18. 09. 2022. 20:55 1

Partizan lako bacio na kolena "fenjeraša"

Fudbaleri Partizana vezali su treću pobedu u Superligi Srbije, pošto su u 12. kolu u gostima savladali Radnik sa 2:0. Na taj način su ostali na pet koraka iza vodeće Crvene zvezde.

Crno-beli su duel u Surdulici, protiv "fenjeraša", dočekali u lepom raspoloženju, budući da su u Ligi konferencija odigrali dobru utakmicu i na kraju su došli do boda protiv Nice.

To dobro raspoloženje demonstrirali su već na startu, te su do prednosti došli u 10. minutu. Napravio je tada faul u kaznenom prostoru Traore, sudija Lazar Lukić je pogledao VAR snimak, posle kog je pokazao na belu tačku.

Odgovornost je, kao i obično, prpeuzeo Bibars Natho, koji je matirao golmana Radnika i poveo je crno-bele ka trijumfu.

To je, čini se, razoružalo Surduličane, koji su pre gola igrali veoma hrabro. Dugo se posle gola čekalo na neku šansu, domaćin je pripretio u nekoliko situacija, no Popović je ostao nesavladan.

Mogao je Partizan vrlo lako da sa dva gola prednosti ode na poluvreme, jer su gosti u 45. minutu imali veliku šansu, udarac je okušao Dijabate, međutim nije imao sreće, pošto je samo uzdrmao prečku.

Međutim, ono što krilni napadač Partiizana nije iskoristio u finišu prvog dela, jeste Kvinsi Menig u 55. minutu, kada je duplirao prednost. Dijabate je tada bio udvojen, ali je uspeo da uposli Kvinsija Meniga, koji je driblao udesno, a onda sa sedam, osam metara savladao Ranđelovića.

Tada je i slomljen otpor Radnika, Partizan je "peške" do kraja priveo posao kraju i došao do nove pobede, treće u nizu. Radnik je, sa druge strane, u velikoj krizi, pa posle 12 kola zauzima poslednje mesto sa svega četiri boda.

RADNIK - PARTIZAN 0:2 (0:1)

Stadion: u Surdulici. Strelci: Natho u 10. iz penala i Menig u 55. minutu. Sudija: Lazar Lukić.

RADNIK: Ranđelović – Sadik, Stevanović Jokić, Stojanović – Spasić, Oreščanin (od 66. Marong) – Danoski, Babić (od 78. Krunić), Duronjić (od 66. Subotić) – Bogdanović (od 78. Petrović).

PARTIZAN: Popović – Živković, Marković, Saničanin, Urošević – Belić (od 80. Baždar), Traore – Dijabate, Natho, Menig (od 70. Lutovac) – Rikardo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati