Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

15. 09. 2022. 20:51 0

Mančester se budi, Lacio ni gol SMS nije spasio blamaže

Posle startnog poraza na Old Trafordu od Sosijedada, Mančester junajted je večeras upisao prve bodove u Ligi Evrope ove sezone. Tim Erika Ten Haga je večeras gostovao Šerifu u Moldaviji i rutinski trijumfovao rezultatom 2:0. Glavni deo posla Junajted je obavio u prvom poluvremenu. Džejdon Sančo je posle saradnje sa Eriksenom doveo goste u vođstvo u 17. minutu meča, a konačan rezultat postavio je Kristijano Ronaldo iz jedanaesterca u 39. minutu meča.

Za to vreme, Sosijedad je upisao i drugu pobedu u ovoj grupi. Španski tim je prema očekivanju na svom terenu savladao Omoniju sa 2:1, ali teže nego što e očekivalo. Gevara je na isteku prvih pola sata igre doveo domaće u vođstvo, izjednačenje Omoniji doneo je Bruno u 72. minutu, a da tri boda ostanu u San Sebastijanu pobrinuo se norveški napadač Sorlot, golom u 80. minutu meča - 2:1.Ako je ubedljiva pobeda Fejnorda na svom ''De Kajpu'' protiv Šturma donekle i bila očekivana, ono što se večeras desilo Laciju jeste veliko iznenađenje. Rimljani su večeras doživeli pravi debakl na gostovanju u Danskoj protiv domaćeg Da rezultatom 5:1!

Domaći su u periodu od 26. do 30. minuta postigli dva gola preko Paulinja i Kabe i tako stekli značajnu prednost, a kada je početkom drugog poluvremena Evander realizovao penal za 3:0, postalo je jasno da Lacio večeras nema šta da traži protiv raspoloženog domaćina.

Sergej Milinković-Savić tek tada dobija priliku da zaigra u ovom meču i već u 57. minutu postiže prvi i jedni gol za Lacio u ovom meču. Na dodavanje Imobilea je šutirao sa preko dvadeset metara i savladao protivničkog golmana.

Ali, deset minuta kasnije domaći su iznudili još jedan penal koji sada nije realizovao Evander, ali je odbijenu loptu u mrežu poslao Isaksen za 4:1.Za ''petardu'' se pobrinuo Svjatčenko u 72. minutu, a Evander je kod tog gola upisao asistenciju.

Fejnord je u Roterdamu odigrao furiozno prvo poluvreme protiv Šturma, golove su postigli dva puta Jahanvbakš, Hancko i Danilo, a u nastavku su još teži debakl Austrijancima naneli Himenez i Idrizi za konačnih 6:0.

Olimpijakos očajno igra u Ligi Evrope, pretrpeo je večeras i drugi poraz, ovoga puta na svom terenu protiv nemačkog Frajburga. Bilo je čak 3:0 za goste. Hefler u petom i Gregoriš u 25. minutu su uspeli da donesu dva gola prednosti gostima, a početkom drugog dela igre još jedan gol Gregoriša za konačnih 0:3.

Istim rezultatom poražen je i Nant, ali na gostovanju ekipi Karabaga. Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu. Ovusu je u 60. minutu doveo domaže u vođstvo, pet minuta kasnije prednost je dušplirao Zubir, a konačnih 3:0 postavio je bivši vezista Partizana Marko Janković u 72. minutu meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati