Fudbal

03. 09. 2022. 15:28 6

Mihi vređali ćerku, on žestoko odgovorio

Srpski trener Siniša Mihajlović ušao je u sukob sa navijačima svog kluba. Poznato je da stameni bivši štoper iz Borova ne voli da mu se udara na porodicu i da je tu posebno osetljiv. Zato se nije libio da na konferenciji pred meč sa Specijom prokomentariše uvrede koje su navijači Bolonje uputili na račun njegovih ukućana.

Bolonja ima samo dva boda iz četiri utakmice, nalazi se u donjem delu tabele, navijači su frustrirani, ali im to ne daje za pravo da mu vređaju ćerku, pošto je Viktorija stala u odbranu svog oca.

- Moja ćerka je odgovorila na uvrede koje nemaju veze sa fudbalom. To su ljudi koji se kriju iza tastature, nemaju petlju, pa komentarišu. Neka kažu u lice. Deci može da škodi kada čitaju tako nešto o roditeljima, ali ja sam navikao. Moja deca moraju da se naviknu na taj život, ali kada se pređe granica mora da se odgovori - rekao je Mihajlović.Viktoriju je iznerviralo to što su joj slali uvrede putem društvenih mreža, pa je odgovorila na njih putem istih.

- Ne vidim kao ispravno da se meša posao sa privatnim životom. Hoćete da kritikujete mog oca zbog toga što radi? Samo napred. Ali kad je reč o porodici i njegovom zdravlju, i drugim stvarno sramnim stvarima koje sam pročitala, to više neću da prihvatim. To što pišete je odvratno - rekla je Viktorija između ostalog i naglasila da ju je sramota u ime onih koji vređaju.Njen otac navodi da je on odgovoran za ono što se dešava na terenu, te da treba ostaviti fudbalere na miru.

- Ja sam taj koji ih trenira i bira ko će da igra. Mnogo volim ove momke, prošli smo kroz mnoge stvari zajedno, pomogli su mi, pre svega kao muškarci nego igrači. Žao nam je zbog ove situacije ali smo uvereni da ćemo se izvući iz nje, vidim kod njih želju da pobedimo. Nije mi prvi put da imam izazov za rezultate koji nisu na visini, ali imam široka ramena. Nije da me to ne tera da spavam, naprotiv, trudim se da dam sve od sebe i nađem rešenja za izlaz - dodaje Miha.

Kao i u nekim prethodnim sezonama, kad krene loše, uvek se govori o mogućem otkazu.Mihajlović napominje da o tome nije pričao sa predsednikom kluba Džoijem Saputom, ali da je uvek dostupan za svaku vrstu razgovora.

Srpski trener je deo prethodnog perioda proveo u bolnici, pošto mu se leukemija, sa kojom se izborio pre tri godine, vratila još jednom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati