Fudbal

Direktno.rs

14. 08. 2022. 22:14 0

Čestitate mi što smo dali gol u poslednjem minutu?

Fudbaleri Partizana konačno su pobedili, u šestom kolu Superlige u gostima su na jedvite jade savladali Mladost GAT sa 4:0, a novi trener crno-belih Gordan Petrić posle meča je kritikovao navijače svog kluba.

- Šta znam, čestitate mi što smo dali gol u poslednjem minutu? Hvala, lepo od vas. Ali ono što sam ja video, video sam mnogo nervoze kod mojih igrača i nekih poteza koji nisu fudbalski u datom trenutku. Jedino mi je žao, pošto kad ste dole na terenu, dosta stvari čujete i okolo… Žao mi je što pojedinci, uslovno rečeno, prozivaju igrače. Mislim da generalno treba dati podršku igračima. Ne treba nikom drugom sem njima. Niti meni, ili nekim drugim stvariima. Samo fudbalerima, jer nas oni mogu izvući iz ove krize - rekao je Petrić za Arenu sport.

Na pitanje šta bi promenio u igri svog tima, Petrić ukazuje na nedostatak mirnoće koju bi želeo da vidi.

- Pa kažem, da se smire i da rade one fudbalske stvari u datom trenutku. To će sve doći. Da li je došlo ovim golom u poslednjem minutu, ne znam, to ćemo videti. Dosta su emotivno i psihički istrošeni, to sam mogao da vidim sad. Imamo, koliko dana da se pripremimo za Evropu i moramo da budemo pametniji u datim momentima - dodao je Petrić.

Da podsetimo, Partizan je pobedom nad ekipom Mladosti, prekinuo "post" duži od mesec dana, pošto je poslednji put slavio još u prvom kolu protiv Javora (4:0) na prvenstvenom debiju, sada smenjenog Ilije Stolice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati