Fudbal

[ Izvor: Sportal Blic ]

11. 08. 2022. 16:55 4

Ultimatum Stolici: Pobeda protiv AEK-a ili otkaz!

U Humskoj je jutros održan hitan sastanak, piše Sportal. Ishod ovog sastanka je taj da su predsednik Partizana Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura dali su ultimatum treneru crno-belih Iliji Stolici: Ili pobeda ili otkaz!

Partizan ovog četvrtka(21.00) dočekuje AEK iz Larnake u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope. Podsetimo, Kiprani su u Beograd došli sa prednošću od 2:1 iz prvog meča, pa je na crno-belima sada teži put do plej-ofa.

Sve osim prolaska dalje bio bi ogroman neuspeh za Partizan, bez obzira što bi onda evropsku šansu tražio kroz plej-of Lige konferencija, a zbog važnosti ovog meča jutros je održan vanredni sastanak na stadionu. Predsednik i generalni direktor Partizana jasno su dali do znanja treneru da više nema pravo na kiks, pogotovo ne protiv AEK-a. Poručeno mu je ili će odvesti ekipu dalje ili će dobiti otkaz u slučaju eliminacije, piše Sportal.

Ilija Stolica je na sastanku pokazao nadu u prekid serije loših rezultata, pa treba videti kako će ovaj ultimatum treneru doživeti igrači na terenu. Putokazi su jasni za sve, a posle meča sa timom iz Larnake saznaćemo na kom je to putu Partizan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati