Fudbal

Direktno.rs

04. 07. 2022. 07:59 0

Niko se ne igra sa klubom kao Dembele sa Barsom

Usman Dembele nastavlja da se poigrava sa Barselonom kao da je neka igračka, a ne jedan od najvećih svetskih klubova.

Teška finansijska situacija u Barseloni učinila je da se mnogi fudbaleri igraju sa renomeom i ugledom ponosa Katalonije.

Igrač koji mesecima zadaje glavobolje čelnicima "blaugrane" je svakako Usman Dembele kom je istekao ugovor sa višestrukim prvakom Evrope.

Činilo se da je poslednjih nedelja napravljen pomak i da je Dembele odlučio da ostane u Barseloni i produži saradnju, ali to izgleda neće biti slučaj.

- Dembele će ostati ako prihvati naše finansijske uslove. Nikome ni za šta ne postavljamo vremenska ograničenja - ranije je govorio Đoan Laporta, predsednik katalonskog velikana.

Naime, Dembele je imao rok da u nedelju do 21 sat odgovori na poslednju Barsinu ponudu za produženje ugovora, ali Francuz nije ništa odgovorio.

Ovo znači da se brzonogi ofanzivac neće pojaviti na prozivci i lekarskim pregledima zakaznim za ponedeljak, što na kraju može da predstavlja novi problem za Ćavija.

Barselona je 25-godišnjaku odlučila da da manju platu za 40 odsto, odnosno između šest i sedam miiona evra, što se njemu evidentno ne sviđa.

U prolećnoj polusezoni Dembele je bio zaista odličan i podsećao je na najbolje dane iz Dortmunda, ali javna je tajna da želi da ode u klub koji mu ponudi najbolje uslove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati